No. 028 – 25-07-2004 – Vertrek Nederland

Geschreven: 25-07-2004 [ 19:46 ]

 

Vertrek terug naar Nederland

 

Lieve allemaal,

 

Op dit moment is het m'n laatste avond in Australië, snif!?! Aan de ene kant heb ik heel veel zin om weer naar huis te gaan, ik wil heel graag iedereen weer zien, aan de andere kant helemaal niet!! Oh, moet ik weer helemaal in het dagelijkse ritme komen, @$%#!!Maar ja, er is een tijd van komen en een tijd van gaan zullen we maar zeggen (oh, wat een vreselijk gezegde).

 

Deze periode die ik hier in Australië heb meegemaakt zou ik voor geen goud willen MISSEN! Het is een enorme geweldige ervaring voor me geweest. Ik heb zoveel fantastische/schitterende dingen gezien en gedaan! Ik heb de meest prachtige mensen ontmoet, iedereen anders maar allemaal op zijn manier even mooi! Mensen uit verschillende landen, maar toch konden we met elkaar communiceren, geweldig! Ik ga deze reis heel erg missen, dat weet ik nu al! Het zal altijd een positieve herinnering voor me zijn!

 

Wat ik jullie ook mee wil geven en wat ik zelf heb ervaren. Is het volgende.

 

Als je DROMEN hebt, zoals dit een enorme droom voor mij was, VERVUL ZE DAN nu het nog kan! Van tevoren denk je misschien zal ik wel... zal ik niet... en zie je er misschien tegenop omdat je iets gaat doen wat onbekend voor je is, maar als je het eenmaal gedaan hebt geeft je dat een GEWELDIG GEVOEL! Misschien zijn er dromen die je nu nog kan vervullen en later misschien niet meer. Maak ze werkelijk nu het nog kan, anders zul je altijd spijt hebben.

 

 

Ik heb weer een aantal foto's en verhalen voor jullie op deze website gezet en de rest zal ik doen zodra ik weer in Nederland ben, zodat jullie niks zullen missen.

 

Morgen om 11:30am vertrek ik vanuit Sydney naar Taipei. Vervolgens Taipei - Bangkok en daarna Bangkok - Amsterdam. Ik hoop dinsdag weer in Nederland te zijn na een zeer lange vlucht (ong. 24u), maar je moet er wat voor over hebben.

 

Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar meeleven, berichtjes, enz. Als ik thuis ben zal ik eens kijken of een familiewebsite wat is en ook wil ik voor mezelf nog een website maken waar ik alles nog eens op kan plaatsen. Zo dat was ie dan...

 

VICTOR, CHARLIE, CHARLIE, OVER AND OUT...

 

 

See ya, Liefs,

 

Karin

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer