No. 024 – 20-07-2004 – Brokenhill [ Verjaardag... ]

Geschreven: 20-07-2004 [ 20:08 ]

 

Verjaardag!?!

 

Hoi allemaal,

 

Op dit moment ben ik in Brokenhill en kan jullie opnieuw maar een heel kort berichtje sturen. Daarom zal ik jullie ff vertellen wat ik gisteren gedaan heb en zodra ik weer in een plaats ben waar ik 'normaal' kan internetten zal ik jullie een update geven van wat ik nou allemaal in de afgelopen periode heb gedaan.

 

Gisteren was dus mijn verjaardag... ja ik ben al 25 geworden. Ik begin nu echt al 'oud' te worden. Om mijn verjaardag te vieren ben ik naar de film King Arthur gegaan (ja, ik ben nu eenmaal een filmfanaat). De film was best leuk, maar ik heb wel betere gezien. Zoals bijvoorbeeld Troy! Verder heb ik eigenlijk niet zoveel bijzonders gedaan. Ik heb m'n foto's weer op cd laten zetten, zodat ik weer lege cards heb en ik heb een huurauto geregeld. Bij een Herz kantoor in Adelaide. De kosten voor vier dagen 115 $. Dit is echt niet te geloven zo goedkoop! Dat is 69 euro voor vier dagen! Maar mij hoor je niet klagen.

 

Vanochtend ben ik uit Adelaide vertrokken om 8:30u. En ik was in Brokenhill om 15:45u. Ik ben gelijk naar de Royal Flying Doctors Base gegaan, want dat is de enige reden dat ik naar Brokenhill ben gegaan. En daar stond ik dan... oog in oog... met de Nomad. Voor degene die denken van wat is dat nu weer. Wel dat is het vliegtuig dat ze gebruikt hebben in de televisie serie The Flying Doctors. En ik ben een enorme fan van deze serie. Sinds ik de serie toen ik ongeveer 8 of 9 jaar oud was gezien heb. Heb ik tegen mezelf gezegd: en daar zal ik ooit naar toe gaan. Morgen vertrek ik richting Minyip (oftewel Coopers Crossing in de serie) waar alles gebeurde. Op dit moment heb ik jullie zoveel te vertellen, maar ik heb geen tijd meer om alles uitgebreid uit de doeken te doen. Zodra ik weer gelegenheid heb zal ik jullie op de hoogte brengen van alles.

 

Liefs,

 

Karin

 

Ps. De auto die ik gehuurd heb is een Toyota Echo grijs metalic. En ik moet zeggen het rijden aan de andere kant vergt enige concentratie, maar ik begin er wel gewend aan te raken. Ook het linkshandig schakelen is helemaal niet moeilijk, maar dat komt misschien omdat ik linkshandig ben.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer