No. 003 – 21-05-2004 – Sydney – Day two

Geschreven: 21-05-2004  [ 14.35u ]

 

Day two in Sydney...

Hoi allemaal,

Hierbij weer even een berichtje van mij uit Australië [ Sydney ]. Ik zal even verder gaan waar ik gisteren gebleven ben. Nadat we allemaal berichtjes naar Nederland hadden gestuurd zijn we terug gegaan naar het hostel. Na gedouched te hebben moesten er om 19:00uur eerst even – na ja, even – belangrijke formulieren ingevuld worden. Hierbij kun je denken aan het openen van een bankrekening, medicare, taxfile, enz. Omdat ik maar drie maanden in Australië blijf was het voor mij niet van toepassing dus keek ik lekker even mee. Mandana – onze tourgids of zo iets van Australian Backpackers – gaf letterlijk op wat iedereen moest invullen. En dat was maar goed ook, want iedereen had een enorme jetlag en last van het enorme tijdverschil. Iedereen zat als een sombie aan tafel en menig formulier werd dan ook verkeerd ingevuld en dat moest dan weer overnieuw... Na een uur denk ik gingen we richting een pub waar je ook wat kon eten. Het was echt enorm lekker en gezellig!!! Ik kan me goed voorstellen dat mensen zoiets hebben van Nederland zoek het lekker uit en ik ga naar Australië. De mensen zijn hier zo relaxed, onwijs behulpzaam enz. [ mam, maak je maar geen zorgen hoor ik kom heus wel terug ]. We werden in de pub aangesproken door een Australische vrouw die getrouwd is met een Nederlandse man. Begon ze gelijk een verhaal dat ze haar man had leren kennen bij de openingsceremonie van de Olympische spelen en dat was dan op dezelfde avond geweest als de Deense kroonprins, enz. Na het eten gingen we weer terug naar de hostel en lekker naar bed. Vanochtend om 10:00uur zaten we aan het ontbijt – dus ik heb bijna klokje rond geslapen, heerlijk. Daarna zijn we alle papieren die we gisteren hebben ingevuld bij de diverse kantoren gebracht, waarna we heerlijk in een van de enorme parken in de stralende zon een broodje gingen eten. Daarna zijn we naar het TCP gegaan, waar ik nu zit te internetten.

Hierbij geef ik jullie ook gelijk even m'n nummer door wat jullie moeten noteren bij het adres als jullie me post willen sturen. Het nummer is: 8836. Ook heb ik net een nieuwe mobiel gekocht, maar het nummer hiervan geef ik jullie de volgende keer wel door.

Nou, spreek jullie snel!

Doei, Karin

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer