No. 001 – 18-05-2004 – Bergambacht – Vertrek...

Geschreven: 18-05-2004  [ 06.58u ]

 

Vertrek

 

Hoi allemaal,

 

Vandaag is de dag aangebroken dat ik mijn reis naar Australië ga beginnen…

Het is voor mij een enorme hectische week geweest en ook straks moet ik nog een aantal zaken afhandelen. Er is namelijk geheel onverwachts een huis op m’n pad gekomen, dat ik besloten heb te kopen. Ik zal je aanraden als je ook nog eens van plan bent om een reis te gaan maken dit dan niet samen te doen. Nee hoor, ik ben enorm blij met het huis maar het was wel een race tegen de klok om alles rond te krijgen. Mocht je benieuwd zijn naar foto’s dan kun je even kijken op de volgende website: www.funda.nl. Zoek daarna op Hoofdstraat 98 in Bergambacht. Zoals je zult begrijpen heb ik door alle hectiek geen tijd gehad om mijn eigen website af te maken, vandaar dat je gelijk doorgestuurd wordt naar mijn reisverhalen site.

Ik zal proberen deze zoveel mogelijk up-to-date te houden en zal het leuk vinden als je eens een berichtje uit Nederland stuurt. Je kunt dit doen door een berichtje in m’n gastenboek achter te laten of door me een privé mailtje te sturen. Mijn nieuwe e-mail is: info@karinvandam.nl.

 

Ik zou zeggen tot ziens! En ik hoop jullie allemaal weer terug te zien op 29 juli.

 

Liefs,

 

Karin

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer